dinsdag 25 maart 2008

Kreukelrock

Allen naar de Kreukel op zaterdag 5 april! Waarom?? Dan is het Kreukelrock!
De deuren gaan op van om 20.30u en de optredens gaan van start om 21.00u. Er komen 3 plaatstelijke bands optreden: 'The Black Pilots', 'One way fiction' en 'Het ligt!'. Na de optredens, volgt er nog er nog een after-party voor diegenen die blijven plakken.
VV: bij de jeugddienst en den Brasseur aan € 4,00
ADD: € 5,00

Zodus, allen daarheen. En laat weten wat je ervan vond!

2 opmerkingen:

Little Miss zei

Ik ben zelf naar Kreukelrock geweest. Omstreeks 22.00 daar toegekomen en er was nog niet echt heel veel volk. De sfeer zat er wel al een beetje in (aangezien we een bonnetje kregen voor Brugse Zot :) ). De eerste band had al gedaan met spelen toen wij er toekwamen. Spijtig genoeg waren er een beetje technische problemen voor de 2e band. Zo stond de muziek te hard ten opzichte van de microfoon van de zanger. Maar al bij al was de muziek wel ok. De 3e band was blijkbaar iets bekender, aangezien het volk wat meer uit de bol ging. De optredens waren gedaan rond 1.30 gevolgd door een loting voor een t-shirt van de Byollies :D. Tot mijn spijt, had ik er geene. Nujah niet getreurd.. er was nog drank :). De after-party heeft niet lang geduurd, aangezien het meeste volk was vertrokken na de optredens. Spijtig voor de dj, die toch een paar bekende rock nummers heeft gedraaid zoals Greenday en de Rolling Stones. Toen waren we nog met een man of 20. Toen het helemaal begon leeg te lopen, hebben ze maar beslist om ook de muziek dan stil te leggen. Jammer, want jah dan is er geen reden meer om te blijven en het was aan het water gieten buiten.. pff.. maar al bij al, wel geslaagd feestje :D. Dank u aan allen die meewaren ;)

Nick Monte zei

Ik was er ook bij..

Kreukelrock is nog een event die moet groeien en naambekendheid verkrijgen. De organisatie zat goed in elkaar en de leute was er ook wel.

groetjes