dinsdag 25 maart 2008

U vraagt, u krijgt

Er werd mij gevraagd om enkele sfeerbeelden van in de Blankenbergse café's te tonen. Bij deze is dit dus gebeurt :)




Een Sparta Boy met een Daring Boy















De Daring Boys in de Ibis




De Daring Boys - Danske ant placeren in 't Kapiteintje


Quincy van de Daring Boys







Farandolle in de Bourse






De Boys in De Egel








Tommeke en Mario van de Mansarde

13 opmerkingen:

Anoniem zei

leuke sfeerfoto's! Carnaval is altijd Bigfun é!! Kheb me dit jaar ook goed geamuzeerd! Ik ben heel even in Blankenberge geweest, dus ik heb er wel effe de sfeer geproefd. Meestal als ik carnaval vier, ga ik naar Heist.

Groetjes

Amira

Little Miss zei

Zeker en vast het dat het fun is! Dit was nu men 3e jaar dat ik Carnaval vier. Wel nog maar de 2e maal verkleed samen met ne vriendin. Het was allerzins dikke fun. Amaai !! :D Nog nooit zo'n goed jaar gehad. Op naar volgend jaar voor nog beter! ;) als da al kan hahaha

Anoniem zei

Grappige foto's. Het zag me er een leuk feestje uit daar in Blankenberge! :-)

Leen Desplancke zei

funny pics, zag me er wel een tof feesje uit ^^

Mister Animal zei

Blankenberge leeft !!!

Mooie foto's lyns, vooral dien van Tom haha.

Little Miss zei

Hehe. jaja. Carnaval is altijd mega fun. Dit jaar ga ik terug gaan carnavallen samen met Kim. Altijd leuk die voorbereidingen, kleertjes zoeken en mekaar besmeuren met make-up. haha altijd hilarische toestanden. Enja, Tom heeft zich ook goe geamuseerd ;) Maar ik nog meer de zondag, want was zelfs later thuis dan hem!! :D hij is wel 3 dagen gaan carnavallen, ik kon maar 2 :s. Maar volgend jaar volop de 3dagen!! Blankenberge zal beven xD lol

Fries zei

Ziet er een gekke boel uit daar =) misschien moet ik ook maar eens proberen om carnaval in Blankenberge te gaan vieren in plaats van 3 dagen Heist =P alleszins heeeeel leuke foto's!

Little Miss zei

Jaja, zeker eens carnaval vieren in Blankenberge! Ik ken mensen die zowel al carnaval hebben gevierd in Bl' als in Heist en het is compleet anders volgens hen! Daarom niet slechter of beter, de sfeer is gewoon anders. Zeker is de moeite waard ;)

Unknown zei

hahaha, k carnaval was marginaal wi lindsay!!!!
dieptepunt was natuurlijk m'n pint die ik aan je had toe vertrouwd en plots omver lag :(
ochere toch...
let's go tarzan next year :D

Little Miss zei

Haha, ja dat was een accidentje :D
Hij stond een beetje in men weg zo :p. Jaja, goh, ik kijk al zo uit naar volgend jaar!! Me Jane, you Tarzan en ons Kimmeke Cheetah :D hahaha. Zal wel dikke fun worden!!

Unknown zei

hahaha, omg! wordt te marginaal volgend jaar :p
kga nu ma al beginnen sparen zeker vo al me pinten te kunnen betalen dieje toch ma omver smijt ;-)

Little Miss zei

Moh zeg :| Kga het niet meer doen.. En anders moet je ze maar een beke verder zetten van mij é :p Dan gaat ie nog gevuld zijn als je terugkomt :p. Tzal allerzins wel de max worden!! :D whihi Leve Blankenberge, leve carnaval!!

stevie wonder zei

leuke foto's, maar volgens mij waren er ook enkele grappige foto's van jou tijdens carnaval. waar zijn deze gebleven? grtz